lørdag 1. januar 2011

Godt nyttår
Startet det nye året med å se gjennom bildene på min Mac. Tok disse bildene hjemme hos min mor som bor på Leka, ikke langt unna Villa Bakkan. Det sort hvite fotografiet er av min bestefar Ansgar, bestemor Signe, oldemor Kristine, og søskene til bestefar, Alf og Hjørdis. Bildet er tatt i hagen til oldemor. Det var alltid mye liv og latter der. Hvis jeg lukker øynene kan jeg kjenne og høre stemningen. Serveringen var Solo på glassflaske, kronesis, firekløver og nystekte vaffler med smør og sukker på. Inni huset var det broderier på vegger og bord. Håndverk laget av nøye hender. Klokken tikket stille. Husker hvor stille det var i huset da de voksne sov middag. Da hørte jeg klokken mest. Det var en fin tid på Leka som barn. Gode minner lever man lenge på.

Signe

5 kommentarer:

 1. Gjett at æ huske mine bardoms ferier på Leka. Og veien va kort fra "Eldstad/Brenna", til Kristines hage, kor ho Kristine serverte eggedosis med rips!!!! Nydelig!!
  Dessuten hadde vi unga klar beskjed, om å holde oss unna den store "Gullregn". For den va giftig! Rart kor mange minna som dukke opp, når man ser gamle bilda.
  Flott blogg!!
  Gunnhild.

  SvarSlett
 2. Så koselige minner!

  Ønsker deg et riktig godt nyttår!

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 3. Takk for fin kommentar hos meg::) Nydelig hus og plass du har! Sommer sommer:)

  SvarSlett
 4. Ps Gunnhild. JEg får ikke svar deg av en eller annen grunn. Tak for kommentar. Ja rips og eggedosis er en liten deilig hemmelighet det faktisk! God helg videre..om du ser denne meldingen ;-) Mvh. Signe

  SvarSlett
 5. Så nydelig klokke:) Høres ut som gode barndomsminner! Kjenner igjen noe av stemningen fra min egen barndom og besøk hos bestemor.. Husker også hvor stille det var når alle sov middag, og klokken som tikket som du sier. Virket som verden sto stille.. Før det plutselig var fullt liv igjen:)

  SvarSlett