lørdag 9. oktober 2010

Overtakelsen høsten 2009


Det var en veldig spennende dag da jeg overtok det gule huset "oppi bakkan" som skulle få navnet Villa Bakkan. Vi befinner oss på grensen av Nordland og Nord Trøndelag. På øya Leka. Stedet ligger mitt hjerte nært! Min mor, datter av hvalfangeren Ansgar Jægersen, er født og oppvokst her på øya. Jeg fikk gleden av å bo her i 4 herlige år. Her senker man pulsen, fylles med nostalgi og innhenter inspirasjon. Det går i kokekaffe og hjemmebakt. Trenger nabobonden hjelp i fjøset, banker han på! Det er bare herlig! Det jeg ikke visste allerede i 1985, da jeg fikk et godt øye til dette stedet, var at dette småbruket skulle bli mitt en dag..Det måtte bare gå 26 år før det ble en realitet.
7 kommentarer:

 1. Så herlig hus og sted. Her vil jeg følge med videre, ser kjekt ut!!! Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. For et fint hus!
  Jeg var på Leka for første gang i mitt liv, nå i høst.
  Har du lyst til å lese om det, har jeg et innlegg i bloggen min, her: http://benteshusoghage.blogspot.com/2010/09/tilbake-fra-kjempefin-mc-tur-til-leka.html

  God helg!

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 3. Har lagt deg til på min bloggliste, så jeg får følge deg videre. Håper det er ok. :o)

  SvarSlett
 4. Heisann:)
  Har du laget egen blogg for den...så gøy:)
  Koselig lite småbuk du har fått deg her.....nå må jeg spørre min mor hvem av slektningene mine som bor der:)
  Jeg står fast i Birkelunden hver søndag:)Så bare sving innom og si hei det...du er vel der og ser etter ting innimellom kanskje??:)
  Kos deg..deilig og være hjemme i stua si etter en laaaang dag men kjempegøy:)
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 5. Så spennende, Signe!! Skal bli gøy å følge livet på landet:))

  Takk for koselig hilsen! Ja, takk;) Vil gjerne ha tips om fine interiørbutikker bl.a. Må i alle fall spise lunsj i Kolonihagen på Frogner:)

  Stor klem
  ANETTE:)

  SvarSlett
 6. Har hørt om ei "tøffa" som har kjøpt seg hus på leka ja:) ryktan går fort på landet vettu:) vet ikke hvem du er, men er litt ekstra morsomt å følge med når en vet av plassen! Lykke til!

  SvarSlett
 7. Artig å se huset på Lekka. Jeg har også et feriehus fra 50'tallet som ligger på Trøndelagskysten. Kjenner igjen noe av inventaret. Huset mitt er også fult av gjenstander som jeg har forhold til. Det vil ikke mine barn bry seg noe om hvis de overtar en dag. Derfor har jeg laget fotocollager av dette. Riktig fint ble det.

  SvarSlett